Intregul proces de slabire sanatoasa Tailor Made are la baza 5 elemente: D.R.E.A.M.

Dieta. Relaxare.  Estetica. Activitate fizica. Medicina

Dieta. Restaurantul „Bumbu Bali„ propune o bucatarie gustoasa cu specific indonezian, dar si romanesc sau international, punand accent pe alimentatia sanatoasa. Pentru oaspetii aflati la relaxare ea este normocalorica dar pentru cei care doresc sa slabeasca, meniul – tot gustos – este insa hipocaloric, stabilit impreuna cu medicul nutritionist. Masa se poate lua in interior sau in gradina atunci cand timpul este favorabil. Ceaiurile, adevarate licori din „farmacia verde„ au multiple beneficii, in functie de dorinta fiecaruia. Unele sunt special aduse din China, ajutand la slabire sau la detoxifierea organismului sau aducand un plus de energie.

 Relaxare. Somnul e parca mai odihnitor, mai dulce in camerele de basm decorate si mobilate in cel mai autentic si estetic stil balinez. Pretutindeni in hotel, in interior sau in exterior, atmosfera este parca ireala: muzica picura in auz delicate acorduri orientale, iar parfumurile exotice tulbura simturile. Relaxarea atinge culmi nebanuite in spatiul dedicat Spa-ului: masaje balineze corporale si faciale cu uleiuri pretioase, aduse special din “insula Zeilor” sau cu linia cosmetica “ultimul strigat”, cu pietre fierbinti, reflexoterapie, executate de maseur-ul Tempos, specialistul balinez, toate conducand la o deconectare totala sau la ameliorarea unor dureri mai vechi. Dar si terapeutele romance isi demonstreaza maestria in masajul terapeutic si suedez. Aceste masaje combina aromoterapia si meloterapia.

Ritualurile:

Ritualul corporal traditional balinez- tratamentul clasic de rasfat si relaxare

Ritualul Zen pentru trup si minte- are drept scop imbinarea armonioasa intre trup si minte

Slăbirea-ritualul anticelulitic- terapie specifica pentru slabire

Ritual corporal revitalizant şi rejuvenant cu extracte marine-terapie de relaxare profunda

Estetica. Linia corpului poate deveni mai frumoasa dupa tratamente estetice.

Tratamente de estetica corporala:

  • Lipoliza (spargerea celulelor de grasime cu ajutorul ultrasunetelor-Cellsonic)
  • Vacuum terapie (Bioderm)- are efecte anti- inflamatoare, de drenare si dezinfectare.
  • Drenajul limfatic si venos- ajuta sistemul circulator
  • Electromiostimularea- permite tratarea celulitei prin eliminarea acizilor grasi si ajuta la tonifierea musculara.

Tratamentele estetice sunt efectuate cu aparatura ultramoderna, urmand programul MultiWell. Acestea combat celulita, redau aspectul tanar si neted al pielii, intaresc musculatura si fac picioarele mai zvelte, mai usoare.

Activitatea fizica. Foarte importanta pentru sanatatea noastra, ea se realizeaza :

-in sala de fitness-cardio cu antrenor personal si cu ajutorul aparaturii ultraperformante (Panatta) personalizata pe grupe musculare sau pentru tonusul general;

-aquagym (gimnastica in piscina) ;

-jogging sau plimbari pe aleile asfaltate din gradina. In anotimpurile calduroase sunt posibile si plimbarile cu rolele si bicicletele din dotare, badmintonul, basketul, voleiul si tenisul de camp.

Pentru amatorii de golf, exista „Lac de Verde„ la Breaza (situata la cinci minute de mers cu masina fata de Cornu). Deasemenea se pot face si scurte drumetii pe frumoasele carari din imprejurimi.

Medicina. Supravegherea medicala se asigura pentru oaspetii care tin cura de slabire sau au probleme de sanatate sau sunt in recuperare postoperatorie. Se pot efectua bilant corporal cu OMNISCAN, analize de laborator si electrocardiograma, control zilnic al tensiunii arteriale si greutatii corporale. Dietele sunt supravegheate de medicul nutritionist si, la cerere, se pot efectua consultatii de endocrinologie, cardiologie, chirurgia obezitatii, chirurgie estetica.

Medicina estetica este prezenta prin tratamente injectabile pentru combaterea ridurilor (toxina botulinica, acid hialuronic) sau a venulelor si venectaziilor (scleroterapie).

Pentru persoanele care se recupereaza dupa operatii ortopedice sau sufera de dureri articulare cronice, tratamentele fizioterapeutice vor face adevarate minuni.