De ce Detoxifiere?

STIATI CA? “O persoana are in medie 3 pana la 6 kilograme de materie fecala blocata pe colon, care ne fac sa ne simtim greoi, sa aratam balonati si  sa avem o stare generala de discomfort sau nemultumire”  .

Mediul in care traim a devenit foarte poluat.  Aerul pe care il respiram, apa pe care o bem, mancarea pe care o consumam, toate acestea contin toxine nocive. Astlef, problema care intervine este ca procesul natural de auto-curatare al corpului nostru, nu este suficient pentru a elimina complet aceste toxine daunatoare din corpul nostru.

Ganditi-va la colon ca la sistemul de canalizare al corpului nostru. Astfel, daca acesta este supraincarcat, deci se acumuleaza prea multe toxine, acestea, in cele din urma vor intra in sange si ulterior pot afecta organele si sistemul imunitar ducand la boli sau la accelerarea procesului de imbatranire.

Aproape 89% din populatie sufera la ora actuala de probleme de greutate sau de sanatate, toxinele creand un dezechilibru chimic in corpul nostru, care afecteaza metabolismul sau hormonii, si duc la probleme de greutate, probleme digestive sau chiar probleme psihice. Auzim adesea foarte multi oameni care, in ciuda faptului ca mananca corect si fac sport, nu pot pierde in greutate, motivul cel mai probabil fiind datorita surplusului de toxine din corpul lor.

Semne ca detoxifierea este necesara:

Probleme cu greutatea: Un metabolism lent, arderi lente, datorate unui dezechilibrul chimic cauzat de nivelele foarte ridicate de toxine din corp.

Miros greu al respiratiei sau al corpului: Acestea sunt semne ale suprainfectiei cu baterii

Constipatie, digestie proasta, balonare: Sunt semen ale unui tract gastrointestinal compromise

Alergii:  Nivelul ridicat de toxine compromite sistemul imunitar facandu-ne mai predispusi la alergii.

Lipsa de energie, oboseala, deprimare: Dezechibibrul chimicdatorat nivelului ridicat de toxine din corp, afecteaza hormonii cauzand oboseala sau chiar stari  depresie.

O piele imbatranita, terna:  Uleiurile toxice, produsii de degradare metabolica pot astupa porii, blocand respiratia celulelor, facand tenul sa para imbatranit si ridat.

Cearcane: Semn al unui nivel ridicat de toxine in sange