Despre noi

Despre noi

Intr-un loc binecuvantat de Dumnezeu, in care natura a pus la un loc darurile sale: ozon, padure, pasuni, munti si vai, trandafiri si iarba, izvoare susurand si pasari ciripind – oaspetii nostri vin sa se desprinda de stress-ul vietii cotidiene, sa-si curete corpul de poluare si toxine, sa-si relaxeze sufletul si sa-si inalte spiritul – in primul centru holistic de slabire si wellness din Romania, ce recreeaza atmosfera magica din Bali, insula zeilor.

Intr-o ambianta luxoasa Bali Spa combina confortul camerelor unui hotel de 4 stele cu un restaurant gastronomic, echipamente de ultima generatie pentru frumusete, fitness, slabire si sport .  Are sala de conferinte, piscina, pista de skateboard si un personal de cea mai buna calitate, inclusiv un maseur balinez.

Va propunem un nou concept de vacanta in care sa combinati relaxarea cu un regim de sanatate propus de specialistii nostri, adaptat la cerintele fiecaruia.

Pachetele Escape, Balinese Journey, DREAM sau DETOX au aparut ca un feedback la sugestile turistilor nostri din ultimii 5 ani si intrunesc conceptul Frumusete prin Sanatate promovat de Bali Spa.