Camera Single

Camere cu vedere la gradina dotate cu pat, birou, minibar, incalzire centrala, aer conditionat, TV satelit, WIFI gratuit, baie proprie cu dus. In toate camerele single aveti la dispozitie halat, prosoape si papuci de unica folosinta pentru piscina, zona de relaxare, centrul de masaj – spa.
de la 299 RON/CAM

Camera Double Standard

Camere cu vedere la gradina dotate cu pat matrimonial / 2 paturi , birou, minibar, incalzire centrala, aer conditionat, TV satelit, WIFI gratuit, baie proprie cu dus. Aveti la dispozitie halate de baie, prosoape si papuci de unica folosinta pentru piscina/ centru spa.
de la 349 RON/CAM

Camera Double Deluxe

bali spa-441
Camere cu vedere la gradina dotate cu pat matrimonial king size (unele dintre ele cu baldachin), birou, minibar, incalzire centrala, aer conditionat, TV satelit, WIFI gratuit, baie proprie cu dus. Aveti la dispozitie halate de baie, prosoape si papuci de unica folosinta pentru piscina/ centru spa.
de la 399 RON/CAM

Junior Suite

Camere de dormit cu vedere la gradina dotata cu pat matrimonial king size cu baldachin, birou, minibar, incalzire centrala, aer conditionat, WIFI gratuit, baie proprie cu dus si zona de relaxare cu canapea si TV satelit. Aveti la dispozitie halate de baie, prosoape si papuci de unica folosinta pentru piscina/ centru spa.
de la 449 RON/CAM

Tarife camere

(tarifele includ micul dejun, acces la sala de fitness si la piscina indoor)

Camere Tarif
Single 299 RON/CAM
Double 349 RON/CAM
Deluxe Double 399 RON/CAM
Junior Suite (2 pers.) 449 RON/CAM

*Pentru Craciun (20-26 DEC), Revelion (27 DEC – 3 IAN), Paste se aplica pachete speciale

""
1
Rezervare hotel
Nume
Prenume
Telefon
Datacheck in
Noptide cazare
Numarde persoane
Observatii
0 /
Previous
Next