Cazare

Centrul Bali SPA este mai mult decât un hotel de 4 stele. Așezat într-o zonă superbă de deal-munte, dispune de toate facilitățile de care aveți nevoie. Fie că vă doriți o vacanță relaxantă, re-energizantă sau aveți nevoie de sprijin pentru a parcurge primii pași către o viață mai sănătoasă, Bali SPA este destinația ideală!

Bali SPA este primul resort din România cu o abordare holistică și programe complete de SPA&Wellness, Detox și Slăbire. În afară de serviciile excepționale pe care le oferim, am creat o oază de verdeață, liniște și un ambient unic, care îmbină confortul modern cu elemente tradiționale asiatice.

Dacă vă doriți o vacanță într-o zonă de deal-munte, ușor accesibilă din capitală, indiferent de trafic, care beneficiază de cele mai multe zile însorite din an și cel mai pur aer din România, veniți la Bali SPA!

Răsfățați-vă într-o atmosferă elegantă și primitoare, cu piese de mobilier original din Indonezia, care recrează atmosfera magică din Bali, Insula Zeilor. Camerele sunt primitoare, au paturi confortabile, cu saltele speciale, atent alese pentru relaxarea corpului și pentru a vă ajuta să aveți parte de un somn profund, odihnitor.

Toate cele 15 camere de la Bali SPA au vedere la grădina noastră generoasă, fapt ce asigură liniștea oaspeților noștri. Camerele oferă un confort de 4 stele, cu aer condiționat, TV, seif, canapea, mini-frigider și baie privată.

În plus, veți avea acces la pisicina interioară și la facilitățile de SPA&Wellness sau la programele noastre de Detox sau slăbire sănătoasă. Puteți închiria biciclete, role sau vă puteți juca volei sau badminton pe terenul outdoor.

Vă puteți relaxa atât în interior, cât și în grădina noastră spațioasă cu terasă, șezlonguri și foișor. Pe aleile grădinii care vă poartă prin livada noastră de pomi fructiferi se poate face jogging.

Oferim Wi-Fi gratuit tuturor oaspeților noștri, pe întreaga durată a sejurului, cât și parcare privată gratuită.

Cameră Single

449 RON/PERS

Cameră Single

Confort de 4 stele, vedere la grădina privată, pat dublu matrimonial, saltea confortabilă, birou, încălzire centrală, aer condiționat, TV satelit, Wi-Fi gratuit, baie proprie cu duș, mini-frigider (la cerere). În toate camerele single aveți la dispozitie halat, prosoape și papuci de unică folosință pentru piscină, zona de relaxare sau centrul nostru de SPA & Wellness.

Cameră Dublă Standard

499 RON/2 PERS

Cameră Dublă Standard

Confort de 4 stele, vedere la grădina privată, pat dublu matrimonial, saltea confortabilă, canapea, birou, minibar, încălzire centrală, aer conditionat, TV satelit, Wi-Fi gratuit, baie proprie cu duș. Fiecare oaspete are la dispozitie halat, prosoape și papuci de unică folosință pentru piscina interioară, zona de relaxare sau centrul nostru de SPA & Wellness.

Cameră Dublă Deluxe

549 RON/2 PERS

Cameră Dublă Deluxe

Confort de 4 stele, cameră cu vedere la gradina privată, balcon, matrimonial king size cu baldachin, saltea confortabilă, canapea, birou, minibar, încălzire centrală, aer conditionat, TV satelit, Wi-Fi gratuit, baie proprie cu duș. Aveți la dispozitie halate de baie, prosoape și papuci de unică folosință pentru piscina interioară, zona de relaxare sau centrul nostru de SPA & Wellness.

Apartament Junior Suite

599 RON/2 PERS

Apartament Junior Suite

Confort de 4 stele, cameră cu vedere la gradina privată, pat matrimonial king size cu baldachin, saltea extra confortabilă, canapea extensibilă, birou, minibar, încălzire centrală, aer conditionat, TV satelit, Wi-Fi gratuit, baie proprie cu duș. Aveți la dispozitie și papuci de unică folosință pentru adulți ce pot fi utilizate la piscina interioară, în zona de relaxare sau în centrul nostru de SPA & Wellness.