Nutritie

Bali Spa este primul centru holistic de slăbire, detox si wellness din România. Oaspeții noștri fideli se reîntorc pentru experința completă pe care le-o oferim. Indiferent că este vorba despre un week-end de relaxare în doi la SPA, un program complet de detoxifiere sau o mini-vacanță pentru pierderea kilogramelor în plus, nutriția joacă un rol esențial. Este mai mult decât combustibil pentru organism deoarece are rezultate imediate asupra modului în care ne simțim și arătăm.

La Bali Spa lucrăm să armonizăm corpul din interior spre exterior, prin gama largă de activități, cu accent pe promovarea unei stări de sănătate, de vindecare, și cu ajutorul alimentației. Bucătarii noștri își folosesc talentul culinar pentru a respecta cerințele specifice ale planului nutrițional, pentru a crea mâncăruri și sucuri apetisante, bogate în nutrienți și delicioase ca gust.

Sănătatea începe în bucătărie, în alegerea alimentelor corecte. Misiunea noastră este să oferim tuturor oaspeților noștri hrană de calitate, de proveniență locală, organică, care te reconectează cu natura și care desfată papilele gustative.

Am ales să îi răsfățăm pe care ne calcă pragul cu o serie de mâncăruri ușoare, echilibrate, bogate în nutrienți și sărace în calorii, însă absolut delicioase (detalii). Meniul din restaurantul Bali SPA vă permite să explorați arome minunate din bucătăria asiatică, mediteraneană și românească, delicii vegetariene, dar și cu carne.

Prin programele de nutriție pe care le elaborăm atât pentru adoptarea un stil de viață mai sănătos, cât și în cadrul programelor de detoxifiere și slăbire, misiunea noastră este să vă inspirăm și să vă încurajăm să alegeți sau să gătiți mai des mese ușoare, rapide și nutritive, cu un echilibru între nutrienți și ingrediente sănătoase.

Alimentele sănătoase sunt bogate în vitamine, minerale, fibre și alți nutrienți esențiali, care joacă un rol-cheie în sănătatea umană. De exemplu, deficitul de fier poate provoca anemie, aportul inadecvat de fibre conduce la constipație, în timp ce deficitul de calciu și vitamina D se consideră a fi principalul vinovat pentru osteoporoză sau rahitism. Și acestea sunt doar câteva din numeroasele probleme de sănătate pe care le puteți dezvolta dacă dieta dumenavoastră nu conține toate substanțele nutritive necesare, în cantitățile potrivite. Și în cantități excesive, mulți factori alimentari pot provoca probleme de sănătate. Consumul excesiv de alimente grase poate duce la boli cardiovasculare, în timp ce o dietă bogată în carbohidrați crește riscul de diabet. Mai mult, dieta proastă a fost asociată cu unele tipuri de cancer.

Ne-am dorit să aducem un meniu de wellness în fiecare farfurie și pahar de la Bali Spa: alimente proaspete, naturale, o dietă alcalină, bazată pe legume și fructe, dar și alte produse neprocesate, fără conservanți și fără aditivi alimentari. Armonia este una dintre valorile pe care le adoptăm în tot ceea ce facem, iar echilibrul fiecărui oaspete în parte se poate atinge în mod diferit.

Unele alimente pot fi mai benefice sau mai potrivite în funcție de o sumedenie de factori, inclusiv alergiile și intoleranțele alimentare sau diferite afecțiuni. Cu toate aceastea, cu toții avem nevoie de alimente speciale, care ajută la funcționarea corpului nostru la parametrii optimi, pentru susținerea unui sistem imunitar puternic.

Alimentele sănătoase au în mod obișnuit un conținut scăzut de calorii, în ciuda faptului că acestea sunt bogate în substanțele nutritive esențiale. Astfel, vă permit să obțineți toate substanțele nutritive de care aveți nevoie fără a interfera cu obiectivele în ceea ce privește o greutate sănătoasă. Prin eliminarea kilogramelor în plus nu numai că se va îmbunătăți aspectul fizic, dar și sănătatea.

În cadrul programelor detox, de slăbire sau de schimbare a stilului de viață, veți întelege cât de importantă este menținerea unei diete echilibrate. Prin accesul la mese corecte din punct de vedere nutrițional, veți învăța să vă ascultați corpul cu privire la ce alimente vă fac bine și pe care ar trebui să le evitați, veți afla răspunsuri la întrebări legate de o nutriție sănătoasă și veți învăța cum să vă planificați și să gătiți mese hrănitoare și gustoase.

Experții Bali Spa vă pot ajuta să stabiliți obiceiuri și modele sănătoase, în timp ce relaxarea și starea de bine pe care o veți resimți în centrul nostru vă va permite să vă bucurați de plăcerile unui trai echilibrat și sănătos.

Pentru că respectăm atât cele mai noi descoperiri medicale, dar și vechea medicină asiatică, am combinat cele mai bune practici de sănătate, wellness și nutriție într-o abordare holistică pentru atingerea stării de armonie între spirit, minte și trup.

De ce să alegeți serviciile noastre

Relaxarea, de-stresarea și starea de bine sunt strâns legate de starea de sănătate. Lăsați în urmă stresul, anxietatea, stările de nervozitate și bucurați-vă de fiecare moment la Bali SPA!

Folosind ritualuri SPA atent selecționate, care îmbină vechile secrete ayurvedice cu cele mai avansate practici de wellness vom reuși să vă echilibrăm, să vă re-energizăm, să vă armonizăm mintea și trupul.

La Bali SPA puteți urma un program personalizat pentru detoxifierea minții și a corpului, care vă va ajuta să vă îmbunătățiți stilul de viață, să gestionați mai bine stresul și să vă regăsiți echilibrul interior.

“De mâine” poate deveni de astăzi! Dacă vă simțiți neputincioși în lupta cu kilogramele în plus, atunci puteți folosi programul Bali SPA pentru a schimba pozitiv modul în care vă raportați la mâncare, la mișcare și nu în ultimul rând, la corpul dumneavoastră!

Solicită mai multe informații