Controlul greutății

Fie că vreți să pierdeți câteva kilograme sau aveți nevoie de o transformare completă, unul dintre lucrurile care vă poate ajuta imediat este să vă schimbați ritualurile, lăsând în spate rutina obișnuită. Începeți de astăzi, programând o vacanță de slăbire la Bali SPA! Programul nostru vă va permite să faceți schimbările necesare pentru a vă îmbunătăți în mod considerabil modul în care arătați, vă simțiți și vă raportați la corpul dumneavoastră!

Dacă v-ați hotărât cu adevărat să faceți o schimbare în bine, să eliminați kilogramele în plus printr-o dietă și un program de fitness personalizat, să vă bucurați de cele mai relaxante terapii SPA, de tratamente de remodelare corporală care dau rezultate și să regăsiți echilibrul interior și starea de bine, bine ați venit la Bali Spa!

Bali SPA, primul centru holistic de slăbire, detox și wellness din România v-a pregătit un program de slăbire sănătoasă, personalizat, care să vă stimuleze metabolismul pentru o schimbare profundă, de durată.

Avem o abordare complexă, iar prin combinația de tratamente spa și de remodelare corporală, dieta persoanlizată și îndrumarea specialiștilor în nutriție, psihologie și sport veți obține și veți reuși să vă mențineți greutatea ideală pe termen lung.

Programul de slăbire Bali SPA

Când lăsăm în urmă rutina obișnuită agitată și ne concentrăm pe noi înșine, atunci se petrec cu adevărat transformări uimitoare. Iar aceste schimbări dramatice nu înseamnă biciuirea organismului cu diete drastice și antrenamente epuizante, deoarece la Bali SPA provocăm acele modificări cu adevărat importante prin programe de wellness complete, care funcționează pe termen lung atât pentru corp, cât și pentru minte.

În primul rând, vă veți bucura de un mediu intim, de lux confortabil, cu natură și aer curat, cărți bune și experți în wellness și sănătate gata să vă susțină în demersul către un corp mai suplu, mai tonifiat, mai sănătos. Nu veți fi distras în nici un fel, veți fi relaxat și mai atent la sfaturile și strategiile practice legate nu doar de pierderea în greutate, ci și de menținerea formei ideale și schimbarea în bine a stilului de viață.

Nu există dieta sau antrenamentul perfect care să se potrivească tuturor și de aceea, la Bali SPA creăm programe personalizate pentru a se potrivi nevoilor, preferințelor, vârstei și sănătății dumneavoastră.

Kilogramele nu apar peste noapte, ci din cauza unei diete preponderent greșite, a obiceiurilor alimentare nesănătoase. Din păcate, în zilele noastre, majoritatea adoptă o dietă hipercalorică, prin alegerea combinațiilor alimentare nocive pentru siluetă și a multor alimente procesate.

La Bali SPA credem că tipul de mâncare potrivit trebuie să fie bogat în nutrienți, gustos și echilibrat din punct de vedere caloric (detalii). Preparatele noastre se bazează pe cele mai proaspete ingrediente, alegem organic ori de câte ori este posibil, selectând fructe, legume, lactate și carne de calitate.

Preferăm metode de gătit sănătoase, cum ar fi coacerea, aburul, grătarul și marinarea. Nu folosim cuptoare cu microunde, alimente prelucrate, aditivi alimentari, conservanți, coloranți, arome artificiale, grăsimi nesănătoase. Toate mâncărurile noastre sunt proaspăt pregătite, hrănitoare și delicioase, chiar dacă sunt sărace în calorii.

În afară de faptul că veți mânca mai bine și mai sănătos, cea mai importantă schimbare va veni din interior, deoarece planul holistic Bali SPA se concentrează pe
longevitate, sustenabilitate și fericire, nu doar pe modul în care vă veți transforma din punct de vedere fizic.

Datorită schimbărilor pe care le veți experimenta în timpul programului de slăbire creat special pentru dumneavoastră de specialiștii Bali SPA veți observa și care sunt acele alegeri, emoționale sau care țin de stilul de viață, care vă auto-sabotează și vă subminează eforturile de slăbire. Veți dobândi astfel mecanismele necesare pentru a le recunoaște și a lupta împotriva lor.

Cum funcționează programul de slăbire Bali Spa

La sosire, veți fi întâmpinat de specialiștii Bali Spa pentru o evaluare metabolică detaliată, care ne va arăta câtă energie consumă corpul dumneavoastră, adică numărul de calorii pe care îl arde acesta în mod obișnuit. Vom discuta despre problemele de sănătate, obiceiurile și preferințele alimentare și cel mai important, vom discuta despre ceea ce vă doriți, despre greautatea ideală și cum veți reuși să o atingeți. În cazuri speciale, vi se pot recomanda analize de sânge, care se pot recolta în centrul nostru.

Specialistul nostru în nutriție va crea pentru dumneavoastră o dietă personalizată (vegană, vegetariană, fără gluten, fara lactoză, de post, ovolactovegetariană) hipocalorică și un program de mese format din 3 mese principale și 2 gustări, pentru a vă ajuta să slăbiți în mod constant și rezonabil. Apoi, veți avea o discuție cu un antrenor personal care va dezvolta un program de fitness adaptat obiectivelor dumneavoastra.

Programele de fitness acoperă o varietate de exerciții, inclusiv gimnastică medicală, aqua gym, înot, jogging pe pista din grădina noastă generoasă, exerciții de forță în sala de fitness, plimbări cu rolele și bicicletele, badminton, baschet, volei, plimbări. Vom găsi împreună o formă de mișcare care să vă placă și pe care să o puteți introduce cu ușurință și să o practicați cu plăcere în noul stil de viață.

De asemenea, în urma evaluării corporale, vă vor fi recomandate o serie de tratamente de remodelare corporală care să vă susțină și să impulsioneze slăbirea mai ales în zonele cu probleme, acolo unde grăsimea se elimină cu greutate: electrostimulare, lipoliza și tratamentul țesuturilor adipoase, fibrozate cu ajutorul ultravioletelor cu frecvență joasă, drenaj venos și limfatic și masaje anticelulitice -tratamentul celulitei prin preso-masaj cu uleiuri balineze esentiale, 100% naturale.

Veți avea acces la sauna, piscină și puteți alege să vă relaxați și cu tratamentele și ritualurile SPA din centrul nostru.

Timpul va trece repede, veți avea liniștea necesară pentru a vă concentra pe obiectivul dumneavoastră, veți slăbi și vă veți relaxa într-o destinație SPA și wellness de calitate, unde armonizarea fizică exterioară este la fel de importantă ca găsirea echilibrului și a puterii interioare.

De aceea, experința programului de slăbire de la Bali SPA este completă. Combinând cele mai bune practici wellness, tratamentele de remodelare corporală, programul de alimentație și de mișcare, veți observa imediat rezultatele.

Nu credem în curele de slăbire rapide care au ca revers probleme de sănătate și revenirea rapidă la greutea inițială după încetarea dietei. Credem în slăbirea sănătoasă, care vine la pachet cu beneficii multiple, precum un nivel mai scăzut al colesterolului scăderea tensiunii arteriale și scăderea nivelului glicemiei. Cu o astfel de abordare, oaspeții noștri primesc mai mult decât un corp mai suplu, un nou mod de viață, mai mult decât sustenabil, care le asigură controlul greutății pe termen lung.

Conceptul abordat de Bali Spa pentru toți oaspeții săi este acela de slăbire prin implemantarea/adaptarea unui nou stil de viață, sănătos, atât din punct de vedere fizic, cât și mental și emotional, prin alegeri sănătoase, înțelepte, bazate pe conștientizare, control și iubire de sine.

Pachete de slăbire Bali SPA

Ești gata de transformare? Pregătește-te pentru un program sănătos personalizat, de schimbare a metabolismului, orientat spre rezultate sigure, de durată. Vom începe prin modificarea comportamentului alimentar și a modului de viață, ajutați de un plan de nutriție, mișcare, terapii SPA și tratamente corporale.

Servicii incluse in pachetul de 6 nopţi (7 zile):

 • Dieta – “Restart metabolic – Plant based/Flexitarian/Low carb” cu 3 mese/zi – dietă hipocalorică (mic-dejun, prânz, cină) & 1-2 gustări/zi
 • Ceai de plante, apă enzimatica – nelimitat
 • Cazare în Bali Spa resort (confort de 4*, baie, aer condiționat, telefon, TV, internet gratuit);
 • 1 sedinta consiliere nutritionala si life-style coaching(on-line, cu specialistii ELA CLINIC)
 • 1 sedinta sauna/baie de plante
 • acces nelimitat la piscina interioară(cf programului de functionare)
 • 2 proceduri de estetică corporală (la alegere) limfodrenaj, electrostimulare sau ultrasunete
 • 4 masaje la alegere: anticelulitic/terapeutic/limfatic/reflexoterapie/balinez
 • acces nelimitat la sala de fitness(alergare pe banda, stepper, bicicleta, spalier)
 • acces nelimitat la gradina – parc miscare in natura, plimbare, alergare

Suplimentar – LA CERERE (contra cost)

 • antrenor personal pentru Fitness sau Aqua-gym = 100 ron/1h
 • antrenor personal yoga si mindfulness
 • inchiriere biciclete – 50ron/1h
 • orice alte proceduri si servicii disponibile in Bali Spa.

Tarife:

 • 990 Euro/persoana in camera sgl;
 • 790 Euro/persoana in camera dbl;

Servicii incluse in pachetul de 3 nopţi (4 zile):

 • Dieta – “Restart metabolic – Plant based/Flexitarian/Low carb” cu 3 mese/zi – dietă hipocalorică (mic-dejun, prânz, cină) & 1-2 gustări/zi
 • Ceai de plante, apă enzimatica – nelimitat
 • Cazare în Bali Spa resort (confort de 4*, baie, aer condiționat, telefon, TV, internet gratuit);
 • 1 sedinta consiliere nutritionala si life-style coaching (on-line, cu specialistii ELA CLINIC)
 • acces nelimitat la piscina interioară (cf programului de functionare)
 • 1 procedură de estetică corporală (la alegere) limfodrenaj, electrostimulare sau ultrasunete
 • 2 masaje la alegere: anticelulitic/terapeutic/limfodrenaj/reflexoterapie/balinez
 • acces nelimitat la sala de fitness (alergare pe banda, stepper, bicicleta, spalier)
 • acces nelimitat la gradina – parc, miscare in natura, plimbare, alergare

Suplimentar – LA CERERE (contra cost)

 • antrenor personal pentru Fitness sau Aqua-gym = 100 ron/1h
 • antrenor personal yoga si mindfulness
 • inchiriere biciclete – 50ron/1h
 • orice alte proceduri si servicii disponibile in Bali Spa.

Tarife:

 • 530 Euro/persoana in camera sgl;
 • 430 Euro/persoana in camera dbl;

Lipsa de timp și mâncarea procesată sunt principalele motive pentru care mulți copii și adolescenți se confruntă cu problema kilogramelor în plus. Dezechilibrele din dieta copiilor se pot îndrepta mult mai ușor atunci când întreaga familie își schimbă comportamentul alimentar.

La Bali Spa, primul centru holistic de slăbire și wellness din România, am creat un program special, pentru întreaga familie, care se concentrează pe descoperirea alimentelor nutritive și gustoase, dar sărace în calorii, și introducerea unei forme de mișcare plăcută pentru întreaga familie. În plus, răsfățul la SPA, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari, va transforma programul într-o mini vacanță plăcută, în care joaca în aer liber și distracția vor fi omniprezente.

În cazul celor mici, adoptarea unui mod de viață echilibrat într-un mediu prietenos și controlat va avea rezultate semnificative, pe termen lung, atât din punct de vedere al eliminării kilogramelor în plus, dar și al îmbunătățirii sănătății.

Servicii incluse:

 • Consult pentru stabilirea unui regim alimentar în funcție de preferințele gastronomice ale copiilor, planificarea meselor;
 • Cazare 2 nopti in Junior Suite (confort de 4*, liniște, paturi extra confortabile, telefon, TV, AC, Wi-Fi gratuit);
 • 3 mese/zi (mic-dejun, prânz, cină) – alimentație corectă, sănătoasă, delicioasă;
 • 2 gustări/zi;
 • Full acces la piscina interioară;
 • 1 sedinta la saună, jacuzzi, cromoterapie/sejur;
 • Full access la sala fitness;
 • 1 masaj balinez/cu pietre vulcanice/adult/sejur;
 • 1 masaj pentru bebelusi sau copii/copil/sejur;
 • Acces pe terenul de baschet/volei (cu programare in prealabil);
 • Închiriere role/biciclete (1 ora/zi/persoana-cu programare in prealabil);
 • Late check-out Duminică .

Tarif: 449 Euro – 2 nopți/familie (2 adulți & 2 copii)

** programul Family se poate achiziționa și în timpul săptămâni, inclusiv de 2 prieteni, 2 mame, 2 tați, bunici, mătuși, unchi sau verișori. În apartament putem găzdui 2 adulți și 2 copii.

De ce să alegeți serviciile noastre

Relaxarea, de-stresarea și starea de bine sunt strâns legate de starea de sănătate. Lăsați în urmă stresul, anxietatea, stările de nervozitate și bucurați-vă de fiecare moment la Bali SPA!

Folosind ritualuri SPA atent selecționate, care îmbină vechile secrete ayurvedice cu cele mai avansate practici de wellness vom reuși să vă echilibrăm, să vă re-energizăm, să vă armonizăm mintea și trupul.

La Bali SPA puteți urma un program personalizat pentru detoxifierea minții și a corpului, care vă va ajuta să vă îmbunătățiți stilul de viață, să gestionați mai bine stresul și să vă regăsiți echilibrul interior.

“De mâine” poate deveni de astăzi! Dacă vă simțiți neputincioși în lupta cu kilogramele în plus, atunci puteți folosi programul Bali SPA pentru a schimba pozitiv modul în care vă raportați la mâncare, la mișcare și nu în ultimul rând, la corpul dumneavoastră!

Solicită mai multe informații