Despre noi

Fondatori

Am devenit medici din vocație și ne facem meseria cu aceeași pasiune ca la inceput. Cu toate aceastea, după gărzi de 12-24 de ore, zile stresante și multe ore petrecute în picioare simțeam nevoia acută să ne relaxăm, să ne liniștim si să ne reîncărcăm cu energie.

Cum altfel ne puteam proteja sănătatea și ne puteam întoarce la pacienții noștri, cu același entuziasm pe care îl aveam la începutul carierei? Ani de zile am fost clienții centrelor Spa atât din România, cât și din străinătate.

Am observat în timp care sunt diferențele în calitatea serviciilor de tip Spa și wellness sau cât de mult contează anumite detalii pentru a obține acea stare de relaxare totală și deconectare cu lumea exterioară.

Calitatea unui centru de Spa, wellbeing sau detox nu este neapărat măsurată prin mărimea sau prin luxul oferit, ci mai degrabă prin liniștea și relaxarea oferită de terapeuți, varietatea și eficiența tratamentelor sale, calitatea mâncării liniștea și mai ales, starea de bine pe care o resimt oaspeții pe tot parcursul șederii.

Nu am reușit să găsim nicăieri în lume un loc care să fie suficient de aproape de casă, însă departe de oraș, ușor accesibil, dar suficient de izolat ca sa te simți deconectat, aproape de natură și în același timp oferind confort de lux, cu terapii de Spa și wellbeing cu adevărat eficiente. De aceea, am ales să deschidem în anul 2007 primul centru holistic de slabire și wellness din România în localitatea Cornu, Prahova.

Aflat la aceeași altitudine precum stațiunea vecină Breaza sau renumita stațiune Davos din Elveția, satul Cornu este situat în regiunea cu cel mai pur aer din România, puternic ozonat. Clima blândă, lipsită de umezeală sau vânt este indicată pentru tratarea depresiei, a nevrozelor, dar și a biolilor cardiovasculare și respiratorii. În plus, există două izvoare cu apă sărată pentru cure externe, care au cea mai mare concentratie de iodură și clorură de sodiu din țară, folosite în terapiile balneo pe care le oferim.

De la început ne-am îndrăgostit de grădina mare, de livada cu meri care înconjoară centrul nostru de SPA și wellness, de liniștea și energia pozitivă a locului. Întrucât în România nu exista o cultură Spa exceptând tratamentele balneare, am ales să aducem unul dintre cele mai bune ritualuri Spa din lume, și anume ritualurile din insula zeilor-Bali, Indonezia.

Terapiile și ritualurile Spa balineze sunt inspirate de Ayurveda, un amestec de medicină tradițională indiană și presopunctură chineză. Hindușii cred în efectele pozitive ale masajului, deoarece acesta deschide canalele de energie, care asorb energia pozitivă și o elimină pe cea negativă.

Ritualul balinez include masaj, presupunctură, reflexoterapie, stretching și uleiuri esențiale, cu scopul de a relaxa, de a stimula sistemul limfatic, circulația sângelui și “qi” (energia). Uleiurile de corp, aromele și esențele declanșează de asemenea receptorii de relaxare ai organismului. Rezultatul obținut: o relaxare totală a corpului și a minții.

Mai mult decât relaxare, prin ritualul Spa balinez se obține și o imbunătățire a circulației sangvine și limfatice, se elimină durerile musculare sau de articulații. Terapia tradițională balineză are și un efect calmant, ce ajută la eliberare de stările de anxietate și depresie.

La Bali Spa Cornu avem programe de sănătate și wellness unice în România, concentrate pe programe care urmăresc căile naturale de vindecare și reechilibrare ale corpului. Combinăm Ayurveda cu meditația, programe de detox și nutriție sănătoasă cu terapii Spa, mișcare ușoară sau antrenamente de fitness personalizate, având scopul de a echilibra mintea, corpul și sufletul.

Terapiile și programele Bali Spa vă ajută să depășiți stresul și să preveniți problemele de sănătate care pot apărea din cauza unei perioade prelungite de stres și anxietate, să slăbiți și să vă detoxifiați organismul.

De asemenea, oferim tratamente de esteică corporală și facială personalizate, ca parte a experienței de lux experimentată la Bali Spa. Personalul și terapeuții noștri au expertiză în a vă îndruma în procesul de însănătoșire generală, indiferent de nevoile, problemele și obiectivele dumneavoastră.

Misiunea noastra

Misiunea Bali Spa este de a îi ajuta pe oaspeții noștri să își consolideze echilibrul interior, să își redescopere frumusețea interioară și exterioară, oferindu-le servicii complete de îngrijire și armonizare a corpului, minții și sufletului.

Valorile Bali SPA

Despre noi

Armonia ca stil de viață. Echilibrul perfect între corp, minte și suflet, este extraordinar de dificil de atins în condițiile vieții moderne. Promisiunea noastră este că în liniștea și relaxarea pe care le vom crea în jurul dumneavoastră, veți regăsi singuri calea către armonia interioară si exterioară. Armonia înseamnă sănătate, încredere în sine și frumusețe.

Servicii din inimă. Am dezvoltat servicii oferite din dragoste și prețuire pentru toți oaspeții noștri, cu tratamente personalizate la standarde întâlnite în cele mai pretențioase Spa boutiques pe care le-am vizitat. Am ales un personal cu aceleași valori și energie spirituală ca a noastră, atât de importantă în procesul de vindecare.

Integritate. Ne-am creat în timp un renume datorită faptului că suntem autentici și ne-am păstrat standardele excelente în timp. Ne-am apropiat de fiecare dintre clienții noștri cu onestitate și respect. Comunicăm în mod clar și tranSparent și ne sprijinim oaspeții să își atingă obiectivele personale privind forma ideală a corpului și a minții.

Natură & Comunitate. Încercăm să protejăm prin turismul sustenabil pe care îl practicăm satul, natura și aerul său minunat, să susținem comunitatea prin aprovizionarea din gospodăriile producătorilor locali și prin crearea de locuri de muncă.

Oricând aveți nevoie de relaxare, de reechilibrare emoțională sau fizică, cînd aveți nevoie să vă simțiți și să arătați mai bine, vă așteptăm cu drag la Bali Spa!

Bali Spa. Relaxare, Armonie, Wellbeing

Programe personalizate de tratament

La Bali SPA tot ce se întâmplă este pentru dumneavoastră, oaspeții noștri. Vă puteți crea singuri propriul program integrat de SPA, Detox sau Slăbire sau puteți alege unul dintre programele noastre!

Află mai multe

Iată ce părere au clienții noștri