Corporate

Corporate

Bali SPA, primul centru holistic de slabire și wellness din România, este destinația perfectă pentru a beneficia de avantajele unui program de corporate wellness cu tradiție, care și-a demonstrat eficiența în timp.

Fiecare aspect al experienței corporate la Bali SPA, fie ca este vorba de un team building, o intalnire a acționarilor sau o întâlnire cu partenerii de afaceri va fi adaptat la nevoile unice ale organizației dumneavoastră.

Din momentul în care ne veți contacta, scopul nostru va fi să vă facem să vă simțiți cât mai confortabil și să beneficiati de relaxare în adevăratul sens al cuvântului. Vă puteți planifica propria agendă, în care să încorporați programele – inclusiv cele PREMIUM și facilitățile Bali SPA (spa, meditatie, yoga, nutriție sănătoasă, plimbări cu bicicleta, excursii în natură) în viziune proprie sau ne puteți lăsa pe noi să va propunem un itinerar personalizat pentru echipa dumneavostră, în funcție de obiectivele companiei pe care o reprezentați.

Vă oferim tot ce aveți nevoie pentru a crea și a oferi o experiență mai mult decât reușită angajaților și partenerilor dumneavoastră. Lux confortabil și accesibil, o atmosferă rafinată și relaxantă, unică în Romania, reechilibrare fizică și emoțională, armonie și wellbeing.

Contactați echipa noastră pentru a proiecta împreună experiența unică, personalizată, Bali Spa Corporate!

De ce este important un program de corporate wellness?

La baza fiecărui program eficient de wellness stă schimbarea comportamentului. Prin educație corectă, motivare, abilități și instrumentele necesare, oricine își poate schimba obiceiurile nesănătoase.

Un program de wellness reușit ajută beneficiarii să adopte și să mențină comportamente sănătoase. Un program complet de wellness care îmbunătățește stilul de viață al angajaților va avea ca și rezultate imediate o scădere a costurilor de sănătate pentru angajator, o productivitate mai ridicată și o rată mai mică de absenteism la locul de muncă.

Numeroase studii au demonstrat faptul că angajații cu un stil de viață mai sănătos, cei care își pot controla nivelul de stes, cu o tensiune arterială, glicemie și un nivel al costerolului cuprinse în valori normale, au o rată mai mică de absenteism. În plus angajații normo-ponderali au de asemenea mai puține probleme de productivitate sau prezență la locul de muncă.

Programele de wellness au și un puternic impact asupra reținerii angajaților. Bineînțeles că și beneficiile salariale sunt importante, dar un program de wellness poate ajuta angajații să devină mai loiali companiei.

Chiar și o simplă vizită la SPA ridică moralul angajaților, deoarece prin evadarea în sanctuarul Bali SPA li se va permite să se desprindă de stres, rutină, task-uri, să se relaxeze și să se odihnească. Angajații, indiferent că este vorba de executive management sau nivelul entry-level, vor fi mult mai fericiți atunci când au un sentiment de control asupra vieții și a sănătății lor.

Programul Bali Spa Corporate își ajută oaspeții printr-o abordare holistică, care acoperă nevoile fizice, sociale și emoționale. Când oamenii se simt apreciați și respectați, productivitatea crește, problemele se rezolvă mai ușor și oamenii devin creativi, mai inovatori.

De la programe despre ce înseamnă alimentația sănătoasă, la furnizarea unor regimuri de fitness personalizate, în funcție de nevoile fiecărui individ, programele noastre de wellness pentru grupuri și companii încurajează experimentarea schimbărilor accesibile, pentru îmbunătățirea stilului de viață.

Aceste schimbări pozitive vor stimula pe termen lung nivelul de energie, productivitatea și management-ul stresului.

Bali SPA Corporate

Așadar, dacă aveți o companie și vreți să vă răsplătiți sau să vă reenergizați echipa? Oferiți-le o experiență care le va deschide inima și le va consolida loialitatea față de misiunea și obiectivele organizației.

În primul rând, la Bali SPA veți descoperi puterea liniștii interioare și exterioare. Ieșind din rutina de la birou, veți putea examina mai bine eventualele probleme și modul de raportare la acestea.

Centrul Bali SPA este intim, oferind toate avantajele confortului unui hotel de 4 stele, cu piscină interioară, saună și sală de fitness, SPA balinez, restaurant și sală de conferințe, 3 camere de tratament, grădină generoasă și teren de tenis/baschet/volei.

În afară de facilitățile resort-ului nostru, serviciile excelente pe care le oferim sunt principalul motiv pentru care oaspeții noștri aleg să vină la Bali SPA. Tratamentele și terapiile diverse, modul în care avem grijă de nevoile fiecăruia dintre oaspeții fac parte din experința completă pe o dăruim din suflet tuturor celor care ne calcă pragul.

Iată câteva motive în plus pentru care Bali Spa este locul de evadare perfect pentru echipa dumneavoastră (team buliding, board meetings, executive meetings, incentive trip):

  • Accesibilitate. Bali Spa Cornu se afla la jumatatea distantei dintre Bucuresti si Brasov, centrul nostru fiind usor accesibil indiferent de zi si de trafic.
  • Intimitate. Centrul nostru se poate închiria în totalitate, pentru a asigura un spațiu in care nu exista nici un fel de perturbări exterioare, în care echipa dumneavoastră va avea spațiul și atmosfera necesară pentru a atinge acea stare de bine, de relaxare totală.
  • Liniște. Linistea exterioară este greu de găsit nu doar în marile orașe, ci chiar și în stațiuni. La Cornu, veți regăsi liniștea adevărată, din amintirile vacanțelor la bunici. Viața aici are un alt ritm, care îndeamnă la tihnă și la odihnă. În plus, veți respira cel mai pur aer din România, puternic ozonat, care împreună cu clima blândă și însorită vor avea un efect de analgezic asupra anxietății și stresului.
  • Lux confortabil. Bali SPA oferă tot confortul unui hotel boutique de 4 stele, cu 15 camere în care am încercat să aducem magia relaxării din bungalourile din Bali, insula Zeilor, pe tărâm românesc. Țesături, mobilă tradițională, paturi baldachin și ornamente care să personalizeze spațiul și să întrețină atmosfera din SPA-ul nostru tradițional balinez.
  • Wellness & Wellbeing. Terapii SPA complete care combină ritualuri tradiționale balineze cu cele mai noi practici occidentale de wellness, tratamente corporale, cursuri și programe Detox și de Slăbire, cursuri și programe de nutriție, programe personalizate de fitness toate se pot personaliza pentru a oferi o experință uimitoare, de revitalizare a corpului și eliberarea de stresul cronic. În funcție de vârsta și nevoile fiecărui angajat în parte, se pot alege terapii și programe diferite, care să contribuie la sănătatea fiecăruia dintre membrii echipei dumneavoastră.
  • Restaurant. Meniul din restaurantul Bali SPA vă permite să explorați arome minunate din bucătăria asiatică, mediteraneană și românească, delicii vegetariene, dar și cu carne. Preparatele noastre sunt hrănitoare și bogate în nutrienți și echilibrate din punct de vedere caloric. Ne aprovizionăm în general local, selecționând atent calitatea produselor pe care urmează să le punem în farfuriile oaspeților noștri. Așadar putem pregăti meniuri speciale pentru echipa dumneavoastră, care să bucure orice nevoi și preferințe.
  • Facilități. Sala de conferințe, livingul, grădina generoasă cu pistă de alergare, psicina interioara, terenul pe care se poate juca tenis, volei sau baschet și bicicletele și rolele, toate sunt la dispoziția oaspeților noștri pentru a crea un program complet care îmbină relaxarea la SPA cu excursiile în împrejurimi, cursurile de nutriție cu yoga în aer liber, activitățile de stimulare ale creativității și jocurile de echipă.
  • Experiența Bali SPA reușește să înlocuiască stresul cu pacea interioară, stimulează reechilibrarea armoniei trupului și spiritului printr-un proces integrat, care combină puterea vindecătoare a terapiilor și a programelor de wellness cu nutriția sănătoasă și mișcarea plăcută, indiferent de greutate, vârstă, sex sau stil de viață. Personalul nostru atent selectat vă stă la dispoziție pentru a vă răsfăța și a avea grijă de echipa dumneavoastră!

Contactați-ne astăzi pentru a începe să construim experiența unică, personalizată, Bali Spa Corporate pentru compania dumneavoastră!