Wellbeing

La Bali SPA tot ce se întâmplă este pentru dumneavoastră, oaspeții noștri. De aceea, în cadrul primului centru holistic de slăbire, detox și wellness din România, vă puteți crea singuri propriul program integrat de SPA, Detox sau Slăbire ori puteți alege unul dintre programele noastre, care poate fi oricând adaptat nevoilor și preferințelor dumneavoastră!

Indiferent dacă veniți la Bali SPA să vă relaxați, să vă de-stresați sau să vă simțiți bine pur și simplu, vă vom ajuta să profitați la maxim de vacanta dumneavoastră! De la masaje faciale, masaje corporale și scrub-uri, până la exerciții revigorante de aqua gym, programele Bali SPA au fost concepute pentru a vă menține corpul și mintea în armonie deplină.

La Bali Spa combinăm tratamente tradiționale indoneziene de frumusețe cu tehnici și echipamente moderne, pentru a ne asigura că veți beneficia de o experiență relaxantă, revitalizantă și luxoasă. Personalul prietenos, grijuliu și bine pregătit, vă va ajuta să vă relaxați, pentru a vă bucura în totalitate de aceast timp acordat sănătății dumneavoastră.

Bali SPA este un sanctuar pentru răsfăț, locul unde sunteți cea mai importantă persoană din lume, unde personalizăm toate experiențele și tratamentele noastre pentru a vă satisface orice fel de cerință.

Fie că este vorba doar de un masaj profund relaxant, fie de o experiență SPA completă, echipa noastră va avea grijă de nevoile dumneavoastră. Alegeți tratamentele pe care le preferați. Creați-vă propria experiență spa, combinând ceea ce vă place și ce vă face cel mai bine corpului și psihicului dumneavoastră! Contactați-ne la office@balispa.ro și creați-vă propriul program SPA!

Când nivelul stresului este prea mare în mod constant, este esențial să ne acordăm timp pentru restabili armonia, echilibrul în viața noastră. Programele Bali SPA se concentrează pe eliberărea de stres și anxietate pentru a obține acea stare de relaxare totală. Selectia noastră de terapii și tratamente de relaxare și revitalizare va vor umple mintea, corpul și sufletul.

Modul în care vom avea grijă de corpul dumneavoastră va contribui la eliminarea tensiunii musculare, la ameliorarea durerilor de cap, la îmbunătățirea calității somnului, la refacerea energiei și regăsirea echilibrului dintre spirit, minte și trup.

Conceptul de wellness al Bali SPA a fost dezvoltat în jurul elementelor de bază ale longevității și sănătății: odihna și relaxarea, mișcare fizică și nutriție corectă. Toate sunt esențiale pentru a duce o viață lungă, fericită și sănătoasă.

Pogramele de wellness Bali SPA sunt inspirate din ritualurile tradiționale de sănătate asiatice, combinate cu cele mai eficiente terapii occidentale. Abordarea noastră holistică asupra minții, corpului și spiritului și faptul că ne concentrăm pe un itinerar personalizat, a dus la conceperea unor programe care să răspundă nevoilor fiecărui oaspete în parte, abordând cele mai importante elemente ce țin de sănătate și wellbeing.

Rolul nostru este să vă identificăm nevoile personale, să vă oferim sprijin și îndrumare în călătoria dumneavoastră pentru o viață mai sănătoasă, eliberarea de stres, de griji, de obiceiuri nesănătoase și redobândirea energiei. Obiectivul nostru este să vă simțiți mai relaxați, mai sănătoși și mai energici la finalul sejurului dumneavoastră!

Vacanță la Bali Spa

Nimeni nu poate nega beneficiile pentru sănătate ale unei vacanțe, fie că este vorba chiar și despre o ieșire la munte sau la mare în week-end pentru a scăpa de tumultul orașului. Dar, recent, a apărut o tendință cauzată de necesitatea unor pauze cu focus pe wellbeing, pentru îmbunătățirea sănătății fizice și mentale.

Din păcate, ritmul intens de viață al zilelor noastre are un impact negativ asupra sănătății noastre. Stresul vieții profesionale, munca sedentară, alimentația incorectă nu ne ajută deloc în încercarea de a trăi mai bine, pentru mai mult timp. Este dovedit clinic faptul că diferitele tipuri de stres negativ pot duce la o serie de afecțiuni medicale și este un fapt recunoscut că terapiile SPA pot ajuta la ameliorarea stresului, ajutând corpul să prevină mai bine bolile.

Acesta este motivul pentru care din ce în ce mai multe persoane caută locuri de vacanță accesibile pentru a-și reîncărca bateriile, a-și îmbunătăți sănătatea și a-și pune ordine în gânduri.

La Bali SPA am creat nu doar un sanctuar pentru relaxare și răsfăț, ci un centru pentru wellbeing, unde oaspeții noștri pot urma o serie de programe și activități pentru a-și imbunătăți sănătatea, a elimina stresul și toxinele acumulate în corp, a pierde kilogramele în plus și a-și îmbunătăți nivelul de fitness. Toate procedurile, tratamentele și terapiile vă redau starea de bine și forța de a vă echilbra pe toate planurile.

Oaspeții noștri au la dispoziție o gamă largă de servicii și tratamente – de la masajul tradițional balinez până la sesiuni de management al stresului prin meditație și îndrumare nutrițională, cu accentul pe obiectivul personal al individului, fie că este vorba despre scăderea în greutate, detoxifiere sau îmbunătățirea calității somnului.

Programele noastre cu o abordare holistică, orientate pe rezultate specifice de wellbeing, sunt cheia conceptului Bali SPA, care în afară de tratamentele SPA de înfrumusețare și de răgaz temporar de la stres, au beneficii pe termen lung pentru sănătate.

O vacanță la Bali SPA vă va face să vă simțiți mai bine din interior spre exterior. Oricare din programele noastre de slăbire sau detox vă vor oferi instrumente diferite pe care le puteți aplica pentru a vă schimba stilul de viață în mai bine. Uneori, câteva schimbări de stil de viață într-adevăr integrate în rutină, construiesc și susțin călătoria către wellbeing, adică spre o viață mai sănătoasă, mai echilibrată.

Există nenumărate motive pentru o vacană la Bali SPA. În timp ce alintul tratamentelor SPA este doar unul dintre ele, eliberarea de stres și starea de bine sunt principalele motive pentru care oaspeții noștri fideli se reîntorc în centrul nostru SPA.

Dacă încă mai aveți nevoie să vă convingeți, iată câteva motive pentru a vă rezerva astăzi  o vacanță la Bali SPA:

 • Timp pentru Dumneavoastră, pentru că a avea grijă de dumneavoastră înseamnă că aveți grijă și de oamenii pe care îi iubiți
 • O întâlnire romantică cu jumătatea dumneavoastră
 • Timp petrecut cu mama/sora/fiica
 • Petrecerea burlăcițelor
 • Sărbătorirea unei zile de naștere, aniversare sau orice altă ocazie specială
 • Când aveți nevoie de un nou început
 • Când trebuie să pierdeți câteva kilograme
 • Când aveți nevoie de ajutor în primii pași către un stil de viață mai sănătos
 • Căutați sfaturi despre nutriție, fitness, un stil de viață echilibrat sau aveție nevoie să vă controlați nivelul stresului
 • Pentru că v-ați promis că încerați ceva nou în acest an
 • O altfel de ieșire cu prietenii sau cu partenerii de business

De ce să alegeți serviciile noastre

Relaxarea, de-stresarea și starea de bine sunt strâns legate de starea de sănătate. Lăsați în urmă stresul, anxietatea, stările de nervozitate și bucurați-vă de fiecare moment la Bali SPA!

Folosind ritualuri SPA atent selecționate, care îmbină vechile secrete ayurvedice cu cele mai avansate practici de wellness vom reuși să vă echilibrăm, să vă re-energizăm, să vă armonizăm mintea și trupul.

La Bali SPA puteți urma un program personalizat pentru detoxifierea minții și a corpului, care vă va ajuta să vă îmbunătățiți stilul de viață, să gestionați mai bine stresul și să vă regăsiți echilibrul interior.

“De mâine” poate deveni de astăzi! Dacă vă simțiți neputincioși în lupta cu kilogramele în plus, atunci puteți folosi programul Bali SPA pentru a schimba pozitiv modul în care vă raportați la mâncare, la mișcare și nu în ultimul rând, la corpul dumneavoastră!

Solicită mai multe informații