Restaurant

Restaurant

Bine ați venit în sanctuarul relaxării! La Bali SPA ne mândrim cu programele noastre complete de SPA&Wellness, Detox si Slăbire, dar și cu abordarea holistică asupra sănătății oaspeților noștri.

Indiferent de motivul vizitei dumneavoastră, considerăm că mâncarea, în afară de rolul său de combustibil pentru organism, trebuie să fie o plăcere. Suntem adepții schimbărilor pozitive, de durată, care sunt susținute prin alegerea unor alimentele bogate în nutrienți și echilibrate din punct de vedere caloric.

Meniul din restaurantul Bumbu Bali vă permite să explorați arome minunate din bucătăria asiatică, mediteraneană și românească, delicii vegetariene, dar și cu carne.

Restaurant asiatic Bumbu Bali Cornu

Bucătarii noștri își folosesc talentul culinar pentru a respecta cerințele specifice unui plan nutrițional, pentru a crea mâncăruri și sucuri apetisante, bogate în nutrienți și delicioase ca gust.

Sănătatea începe în bucătărie, în alegerea alimentelor corecte. Misiunea noastră este să oferim tuturor oaspeților noștri hrană de calitate, de proveniență locală, organică, care te reconectează cu natura și care desfată papilele gustative.

De exemplu, in resturantul Bumbu Bali, vă puteți desfăta cu preparate specific indoneziene, precum Sate Campur, care reinterpretează într-un mod absolut delicios orezul la abur cu legume si frigărui din carne sau tofu.

Sate Campur Bumbu Bali Cornu

Varianta indoneziană este atât de bună la gust, încât ocupă poziția 14 în topul celor mai delicioase mâncăruri din lume realizat de CNN! Pregătiți-vă de o explozie de arome și texturi neașteptate, de o încântare a simțurilor, cu puține calorii!

Restaurant mancare indoneziana Bumbu Bali Cornu

Dacă vă simțiți curajoși, aveți și opțiunea de a încerca și alte preparate inedite, cum ar fi Supa Buntut, minunata mai ales în sezonul rece, Tiap-tjoy, un preparat delicios vegetarian sau salata cu creveți și sos de mere.

Restaurant supa indoneziana Bumbu Bali Cornu

Restaurantul notru își desfată oaspeții cu o serie de preparate organice, cu produse locale, precum zacusca de vinete sau de ciuperci de pădure, supa de găină de țară cu tăiței de casă/găluște aurii sau păstrăv Bio proaspăt de munte, servit cu legume la grătar și fulgi de migdale.

Restaurant mancare bio Bumbu Bali Cornu

Vițelul de lapte bio la cuptor sau mușchiul de vită în sos balsamic, specialitatea bucătarului nostru, sunt iarăși două preparate cu un gust absolut fenomenal, nutritive și sățioase, dar echilibrate din punct de vedere caloric.

Restaurant mancare organica Bumbu Bali Cornu

Salatele sunt unul dintre aliații noștri principali, pentru ca legumele au rolul de a potoli foamea și a ne furniza energie, vitamine, minerale și fibre. Alegem legumele cu mare atenție, de cele mai multe ori de la gospodăriile din zona noastră, și de aceea orice salată preparată de bucătarii noștri este parfumată, aromată și sățioasă.

Restaurant mancare vegetariana Bumbu Bali Cornu

Vegetarienii, cei cu intoleranță la gluten sau lactoză, sunt bineveniți în restaurantul nostru, unde vor fi răsfățați cu preparate variate, pregătite sănătos: orez la abur în stil asiatic, orez sălbatic, legume la abur sau pe grătar, fasole verde, legume la wok, salate samd.

Restaurant mancare vegana Bumbu Bali Cornu

Indiferent de preferințele și regimul dumneavoastră alimentar, la Bumbu Bali există o opțiune delicioasă în meniul nostru. Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a vă pregăti un meniu customizat, care să vă respecte preferințele culinare. De aceea, nu ezitați să ne contactați pentru a ne transmite în avans solicitările dumneavoastră!