Detox

Programele de tip detox sau detoxifierea funcționează în principiu prin împiedicarea corpului de a-și folosi sursele obișnuite de hrană. În schimb, pe niște perioade limitate de timp, într-un mediu controlat, corpul este hrănit doar cu alimente benefice, înalte în nutrienți pentru a-și recăpăta vitalitatea, pentru îmbunătățirea sănătății și a stării generale de bine.

Indiferent dacă vă doriți să vă treceți printr-un program detox cu sucuri din legume și fructe, să mâncați raw vegan sau pur și simplu să renunțați la alimentele acide, atunci Bali Spa, primul centru holistic de slăbire, detox și wellness din România este locul perfect pentru un tratament de detoxifiere eficient atât pentru trup, cât și pentru minte.

Bali Spa este o destinație excelentă pentru o detoxifiere, deoarece una dintre fundațiile sănătoase ale conceptului nostru de wellness este că detoxifierea trupului și a minții realizată în mod constant este primul pas spre îmbunătățirea sănătății generale. Programele noastre detox includ o evaluare inițială complexă pentru a întelelege nevoile fiecărui organism în parte, cât și nevoile personale în ceea ce privește îmbunătățirea sănătății și a stării de bine.

În plus la Bali Spa vă oferim o gamă întreagă de terapii spa complementare pentru întinerire și relaxare totală, inclusiv tratatamente de remodelare corporală, masaje cu rol de detoxifiere și drenaj limfatic, precum și curățarea colonului.

Program detox

Programul nostru detox include postul cu sucuri proaspete din fructe și legume, suplimentele și ceaiuri cu rol de detoxifiere, dietă vegană, mișcare, curățarea colonului, relaxare la spa, masaj balinez, tratamente de remodelare corporală și meditație. Conceput pentru a vă elibera corpul și mintea de toxine, programul detox Bali Spa funcționează în toate direcțiile necesare pentru a vă îmbunătăți sănătatea, modul în care vă simțiți și arătați.

O cură de detoxifiere la Bali Spa vă ajută să reîncepeți vă ascultați corpul și să îi înțelegeți mai bine nevoile, să mâncați mai sănătos, să vă limpeziți gândurile prin meditație și tehnici de mindfulness. Detoxul înseamnă și redecoperirea puterii interioare, a revitalității, redobândirea energiei necesare pentru a vă atinge scopurile. Terapeuții noștri vă vor îndruma pe tot parcursul programului și vom crea pentru fiecare dintre dumneavoastră un plan de wellness personalizat și realizabil.

Mai mult decât atât, veți fi răsfățați cu cele mai relaxante terapii și tratamente SPA, care vă vor elibera de tensiunea musculară, vă vor tonifia corpul și vor impulsiona pierderea în greutate.

Nu în cele din urmă, centrul Bali Spa este poziționat într-o locație de vis, intimă, care oferă un lux confortabil, unde liniștea, natura și aerul puternic ozonat fac singure minuni în relaxarea minții și a corpului.

Când ai nevoie de un program DETOX

În condițiile în care suntem în continuu contra cronometru, într-o lume în care alimentele procesate domină rafturile magazinelor, activitatea profesională este extrem de stresantă, iar stilul de viață este predominant sedentar, acumularea de toxine în organism este un lucru inevitabil.

Corpul uman are propriul sistem natural de detoxifiere, dar nu este întotdeauna capabil să țină pasul. Chiar și cei care fac un efort conștient de a evita hrana nesănătoasă și de a face mișcare în mod regulat pot fi totuși expuși toxinelor din pesticide, conservanți, poluării din orașe și alți factori care sunt mai greu de controlat.

Afecțiunile cardiace, hipertensiunea arterială, diabetul zaharat, accidentele vasculare cerebrale și obezitatea au fost toate asociate cu un exces de astfel de toxine în organism. Înainte de a se îmbolnăvi, corpul nostru ne trimite semnale pentru a ne atrage atenția. Iată care sunt principalele semnale că aveți nevoie de un program DETOX:

 • Sunteți într-o slujbă sau într-o relație stresantă?
 • Vă simțiți mereu obosiți și nu aveți energie?
 • Sunteți blocați într-o rutină nesănătoasă de care vă este greu să vă îndepărtați?
 • Căutați confort prin consumul de alimente, alcool și țigări?
 • Suferiți de digestie încetinită, pielea vă arată rău sau aveți imunitate scăzută?
 • Suferiți de anxietate sau sunteți în permanență neliniștiți?

Beneficiile programului DETOX

Pentru a face transformări de lungă durată în ceea ce privește alegerile sănătoase, stilul de viață și managementul stresului este necesar să faceți câțiva pași în această direcție. Câteva zile de detox într-un mediu relaxant, confortabil și sigur vor face minuni în această privință.

O vacanță detox va elimina toxinele acumulate din corp, vă oferă un impuls energetic natural, ajută la reglarea metabolismul, îmbunătățind sistemul imunitar și restabilind echilibrul sistemelor digestive, nervoase și hormonale.

Un program de detoxifiere poate varia ca și durată între o zi sau două (Detox week-end) până la o lună. Deși efectele unei cure de detoxifiere pot fi văzute în câteva zile, Bali Spa, dar și alți profesioniști din domeniu vă recomandă un minim de 1 săptămână, în mod ideal 2 săptămâni, pentru a obține cele mai bune rezultate.

Iată care sunt beneficiile programului Detox Bali Spa:

 • Creșterea energiei, a vitalității și a rezistenței
 • Îmbunătățirea imunității și rezistența la boli & infecții
 • Creșterea și echilibrarea metabolismului pentru controlul greutății
 • Pierderea în greutate, pierderea de grăsime, pierderea în centimetri
 • Îmbunătățirea funcțiilor digestive, cum ar fi absorbția și eliminarea
 • Reducerea retenției de lichide
 • Dureri articulare reduse și mobilitate crescută
 • Somn odihnitor
 • Un sentiment de pace și calm interior
 • Claritate mentală, putere de concentrare, îmbunătățirea memoriei
 • Stare de spirit pozitivă și echilibru emoțional.
 • Creșterea motivării și a entuziasmului
 • Piele și ochi luminoși
 • Starea îmbunătățită a părului și a unghiilor
 • Îmbunnătățirea alegerilor alimentare
 • Vă veți simți mai fericit, mai sănătos și mai ușor (fizic și mental)

Exemplu program DETOX la Bali SPA

Când vine vorba de nutriție, este foarte ușor să cazi pradă obiceiurilor proaste. Tendința omului modern, stresat este să aleagă alimente bogate din punct de vedere caloric, însă foarte sărace din punct de vedere al nutrienților.

Indiferent dacă scopul dumneavoastră este de a pierde în greutate, de a face modificări în dietă sau de a începe un nou stil de viață sănătos, Bali Spa este este aici pentru a vă ajuta să vă bucurați de cea mai relaxantă și eficientă cură de detoxifiere fizică și mentală.

Sunteți pe mâini bune la Bali Spa, și pe întreaga perioada a tratamentului DETOX veți avea la dispoziție toate instrumentele de care aveți nevoie în călătoria dumneavoastră către un stil de viață mai sănătos. Programul este adecvat și celor care încearcă pentru prima oară un program Detox.

Echipa noastă de consultanți specializați în nutriție și fitness este în permanență prezentă pentru a vă sfătui și sprijini atât în sala de fitness, a vă ajuta să vă relaxați prin ritualurile SPA balineze și prin programele de estetică corporală, cât și în cadrul terapiilor specifice, precum curățarea colonului, alegerea dietei speciale pentru detox samd.

Alimentele nesănătoase au un impact enorm asupra bunăstării noastre, fizice și mentale – în afară de creșterea în greutate, diabetul și alte riscuri fizice asociate cu alimentația nesănătoasă, obiceiurile alimentare proaste au fost legate de depresie, de stimă de sine redusă și anxietate.

Programul Detox Bali SPA vă ajută în afară de eliminarea toxinelor și pierderea în greutate, să eliminați obiceiurile proaste, să descoperiți o nouă formă de energie și să faceți schimbări pe termen lung, pozitive asupra stilului de viață!

Sucurile de legume și/sau fructe proaspete și piureurile pentru detoxifiere, precum și supele vegane ușoare asigură organismului energie și vitamine în timpul programului Detox. Ne vom folosi și de “super-alimente”, și anume hrană bogată în nutrienți sau de puterea de detoxifiere a argilei pentru o cură cu efecte intense în eliminarea toxinelor nocive din organism. Specificul Balinez al centrului nostru asigură și aplicarea tehnicilor Ayurvedice pentru o vindecare holistică.

Puteți alege din programele noastre standard sau vă putem ajuta să găsiți programul de detoxifiere adecvat pentru dumneavoastră. Iată cum arată o zi de detox la Bali Spa Cornu:

Buna dimineata!
07:00 Băutura Detox cu argilă, servita in cameră sau pe terasa noastra; Meditație, scrierea gândurilor în jurnalul pregătit de noi (opțional), Lectură
07:30 Jogging pe pista outdoor/ Acces la sala de fitness
08:30 Servirea micului dejun – dieta vegană/meniu special detox
10:00 Curățarea colonului
11:00 Suc proaspat de legume/+fructe
12:00 Aquagym, înot în piscina, relaxare în saună sau jacuzzi
13:00 Servirea mesei de pranz – dieta vegană/meniu special detox
15:00 Tratament de estetică corporală
16:00 Masaj balinez
17:00 Ceai detox; relaxare, meditație, lectură
19:00 Servirea cinei – dietă vegană/meniu special detox

De ce să alegeți serviciile noastre

Relaxarea, de-stresarea și starea de bine sunt strâns legate de starea de sănătate. Lăsați în urmă stresul, anxietatea, stările de nervozitate și bucurați-vă de fiecare moment la Bali SPA!

Folosind ritualuri SPA atent selecționate, care îmbină vechile secrete ayurvedice cu cele mai avansate practici de wellness vom reuși să vă echilibrăm, să vă re-energizăm, să vă armonizăm mintea și trupul.

La Bali SPA puteți urma un program personalizat pentru detoxifierea minții și a corpului, care vă va ajuta să vă îmbunătățiți stilul de viață, să gestionați mai bine stresul și să vă regăsiți echilibrul interior.

“De mâine” poate deveni de astăzi! Dacă vă simțiți neputincioși în lupta cu kilogramele în plus, atunci puteți folosi programul Bali SPA pentru a schimba pozitiv modul în care vă raportați la mâncare, la mișcare și nu în ultimul rând, la corpul dumneavoastră!

Solicită mai multe informații