De ce sa alegi o vacanta la SPA

De ce sa alegi o vacanta la SPA

Care sunt beneficiile unei vacanțe la SPA?

Ai nevoie de o vacanță care să te elibereze de stresul și de rigurozitatea vieții cotidiene? Încearcă ceva nou, oferă-i corpului și minții tale o pauză și înecarcă o vacanță la SPA!

Sezonul vacanțelor se simte în aer și mintea parcă refuză să se mai gândească la altceva în afara de relaxare!  Întreagă ființă cere un moment de respiro și își caută refugiu în întocmirea unui plan de vacanță. Toate bune și frumoase la început, dar și acestă sarcină necesită zbucium, pentru că vorbim de decizii. Avem atât de multe opțiuni la dispoziție, iar timpul destinat relaxarii parcă se comprimă.

Ce ar trebui să alegem? Soare pe o plajă departe de casă, trasee pe munte sau explorarea unor orașe care sunt de mult pe “to do list”?

Cred că ne-am pus mintea pe pilot automat și fiecare vacanță se desfășoară după același scenariu și în același registru. Nici nu este de mirare că de cele mai multe ori ne întoarcem acasă cu senzația că avem nevoie de o vacanță, după vacanță!

Alergăm dintr-o parte în alta să explorăm și încercăm să profităm de tot ce are de oferit destinația aleasă și ne întoarcem din vacanță mai obosiți decât am plecat. De aceea, experții noștri în răsfăț și relaxare îți propun o schimbare de scenariu! Te-ai gândit la o vacanță în care să nu trebuiască să faci absolut nimic? O vacanță în care, pur și simplu, să te relaxezi, să îți răsfeți mintea, corpul și simțurile?

vacanta SPA Romania

Nu cred că cerem prea mult dacă vrem să radiem, să ne întoarcem odihniți, cu un corp mai tonifiat, cu un look și un vibe tineresc. Pentru următoarea vacanță, mini-vacanță sau week-end, încearcă un refugiu la SPA!

Terapii și ritualuri SPA, masaje, saună, piscină interioară, ceaiuri relaxante sau energizante, programe de detox și de nutriție, special ales de profesioniști pentru tine… Sună minunat, nu? Ideea de SPA este strâns legată de meleagurile îndepărtate ale Asiei, regiune cu o bogată cultură în arta răsfățului.

Nimic nu se compară cu o vacanță la SPA, însă nu tot timpul dispunem de bani sau de timpul necesar unei vacanțe exotice la SPA. Însă există alternative, modalități prin care putem aduce Asia la tine!

La o oră de București, în Cornu, Prahova, există un loc ușor accesibil, departe de oraș, suficient de izolat pentru a te deconecta de agitația urbană. Aici te așteaptă Bali SPA, primul centru holistic de SPA, detox, slăbire și wellness din România, care oferă confort și terapii de SPA și wellbeing eficiente.

Situat în Cornu, regiunea cu cel mai pur aer din România, puternic ozonat, centrul Bali SPA introduce în cultura SPA din România cele mai populare ritualuri SPA din lume, și anume ritualurile din insula zeilor-Bali, Indonezia.

Terapiile și ritualurile SPA balineze sunt inspirate de Ayurveda, una dintre cele mai vechi practici medicale din lume, și includ masaj, presupunctură, reflexoterapie, stretching și uleiuri esențiale, cu scopul de a relaxa, de a stimula sistemul limfatic, circulația sângelui și “qi” (energia). Uleiurile de corp, aromele și esențele declanșează de asemenea receptorii de relaxare ai organismului.

În funcție de nevoile personale, dar și de bugetul alocat pentru o astfel de experiență, poți încerca și mixa programe de SPA și Wellness, Detox, Nutriție, Control al greutății și Wellbeing.

Sună tentant, nu-i așa? Stai numai să descoperi câteva dintre beneficiile unei  vacanțe la SPA:

1. Relaxare & eliminarea stresului

Oricare dintre serviciile oferite de un centru SPA, fie că este vorba de o baie cu aburi, un masaj, o ședința de mișcare a întregului corp, asigură îndepărtarea stresului și relaxarea totală. După o terapie SPA vei dormi mai bine, te vei simți mai ușor, mai relaxat, mai bine!

2. Detox

O cură de detox este binevenită oricând, pentru că acesta este primul pas către un tonus ridicat și un organism sănătos. Un centru SPA cu tradiție cum este Bali SPA reprezintă destinația perfectă pentru o cură de detoxifiere. Acesta pune la dispoziția oaspeților săi programe detox concepute special pentru îmbunătățirea sănătății și a stării de bine.

SPA Romania

Masajele si ritualurile SPA ajută de asemenea la eliminarea toxinelor din organism, iar mâncarea ușoară, de calitate, va ajuta organismul să elimine cu eficiență substanțele nocive din organism.

3. Programe de Slăbire

Un centru SPA poate fi soluția perfectă pentru cei ce își doresc să scape de kilogramele în plus, care au nevoie de o transformare completă sau, pur și simplu, au nevoie de exemple și informații în ceea ce privește un program de nutriție sănătos.

Chiar si în cazul familiilor care vor să își schimbe obiceiurile alimentare, care vor să își îmbunătățească starea de sănătate și să găsească o metodă plăcută prin care să piardă câteva sau mai multe kilograme, centrul Bali SPA are soluția potrivită pentru fiecare.

centru de slabire Romania

În plus, combinația de tratamente SPA și de remodelare corporală, dieta personalizată și îndrumarea specialiștilor în nutriție, psihologie și sport te ajută să obții și să îți menții greutatea ideală pe termen lung.

4. Îmbunătățirea stimei și a încrederii în sine

Un corp sănătos și relaxat și o minte eliberată de stres nu pot decât să te facă să te simți mai bine în pielea ta și să îți dea avântul de care ai nevoie pentru a face față provocărilor zilnice.

Un ritual sau o terapie SPA te va reconecta cu corpul tău și te va ajuta să te simți din nou energic și optimist!

5. Îmbunătățirea circulației și a tensiunii arteriale

Multe dintre serviciile oferite de centrul Bali SPA (ritualurile, hidroterapia, masajul, presodrenajul ) accelerează circulația și reduc tensiunea arterială. Dacă suferi de picioare și mâini reci, dacă îți este frig în permanență, este posibil să ai probleme cu circulația.

Un masaj special executat de terapeuții Bali SPA va pune sângele în mișcare și va elimina starea de frig și de disconfort.

6. Tratamente anti-aging și o piele fericită

Multe dintre masajele și tratamentele oferite de centrul Bali SPA utilizează  uleiuri esențiale din Asia și tehnici străvechi, dar și de ultimă generație, menite să îți îmbunătățească considerabil aspectul pielii. Câteva zile de răsfăț îți garantează un look fresh și o piele sănătoasă, mai hidratată, mai netedă, mai catifelată.

Încearcă o vacanță la SPA, la Bali SPA, și acordă-ți un răgaz ție și familiei tale, clipe de răsfăț și de armonie totală. Experimentează plăcerea unor momente speciale dedicate destinderii minții și trupului!

Profită de ofertele noastre și sună-ne sau scrie-ne pentru a plănui vacanța ta perfectă la SPA!