Welcome to Bali…la o oră de București

Welcome to Bali…la o oră de București

Bali Spa este o destinație SPA de calitate, pentru oricine este în căutare de liniște, relaxare și reechilibrare emoțională.

Fiecare își dorește ca, la sfârșit de săptămână, să evadeze într-o oază de liniște și relaxare, să beneficieze de un masaj relaxant și de o ambianță plăcută. Iar cei care au fost în Bali și au gustat din plăcerile masajului specific balinez, îl caută oriunde ar fi în lume. Și asta deoarece masajul balinez tradițional relaxează mușchii și vă eliberează de oboseală, fiind o combinație între presopunctură și manipulări musculare ale întregului corp.

Din fericire, nu trebuie să mergeți în Bali pentru un masaj autentic, ci doar o oră cu mașina de la București spre Cornu (Prahova). Bali Spa Cornu este o destinație SPA de calitate, pentru oricine este în căutare de liniște, relaxare și reechilibrare emoțională. Oaspeții hotelului pot beneficia de un mix de tratamente si terapii SPA, programe de nutriție și slăbire sănătoase, dar și programe DETOX, toate în regiunea cu cel mai pur aer din România, puternic ozonat. Clima blândă, lipsită de umezeală sau vânt, care caracterizează această zonă, este indicată pentru tratarea depresiei, a nevrozelor, dar și a bolilor cardiovasculare și respiratorii. În plus, există două izvoare cu apă sărată pentru cure externe, care au cea mai mare concentrație de iodură și clorură de sodiu din țară, folosite în terapiile balneo oferite.

Centrul spa a fost înființat, în 2007, la inițiativa medicilor Dana și Ștefan Jianu, ambii arhi- cunoscuți în industria chirurgiei plastice și estetice. ”De la început ne-am îndrăgostit de grădina mare, de livada cu meri care înconjoară centrul nostru de SPA și wellness, de liniștea și energia pozitivă a locului. Întrucât în România nu exista o cultură Spa, exceptând tratamentele balneare, am ales să aducem unul dintre cele mai bune ritualuri Spa din lume, și anume ritualul din insula zeilor-Bali, Indonezia”, a explicat dr. Dana Jianu. Și nu doar ritualurile au fost aduse din Bali, ci și mobilierul, esențele, uleiurile folosite pentru masaj, decorațiunile din hotel, etc. Ritualul balinez include masaj, presupunctură, reflexoterapie, stretching și uleiuri esențiale, cu scopul de a relaxa, de a stimula sistemul limfatic, circulația sângelui și “qi” (energia). Uleiurile de corp, aromele și esențele declanșează, de asemenea, receptorii de relaxare ai organismului.  Mai mult decât o relaxare totală a corpului și a minții, prin ritualul Spa balinez se obține și o îmbunătățire a circulației sangvine și limfatice, se elimină durerile musculare sau de articulații. Terapia tradițională balineză are și un efect calmant, ce ajută la eliberare de stările de anxietate și depresie.

“La Bali Spa Cornu avem programe de sănătate și wellness unice în România, concentrate pe programe care urmăresc căile naturale de vindecare și reechilibrare ale corpului. Combinăm Ayurveda cu meditația, programe de detox și nutriție sănătoasă cu terapii Spa, mișcare ușoară sau antrenamente de fitness personalizate, având scopul de a echilibra mintea, corpul și sufletul. Terapiile și programele Bali Spa vă ajută să depășiți stresul și să preveniți problemele de sănătate care pot apărea din cauza unei perioade prelungite de stres și anxietate, să slăbiți și să vă detoxifiați organismul. De asemenea, oferim tratamente de estetică corporală și facială personalizate, ca parte a experienței de lux experimentată la Bali Spa. Personalul și terapeuții noștri au expertiză în a vă îndruma în procesul de însănătoșire generală, indiferent de nevoile, problemele și obiectivele dumneavoastră”Dana și Ștefan Jianu.

Sursă: High League