De ce să alegi o vacanță la Bali Spa?

De ce să alegi o vacanță la Bali Spa?

Cauți un motiv pentru a merge într-o vacanță la SPA? Centrele SPA sunt recunoscute ca locuri de vindecare de mii de ani. Resorturile SPA nu mai sunt demult legate exclusiv de terapiile SPA, oferind ceva în plus față de relaxare și anume, rejuvenarea trupului și reînnoirea spiritului.

Orice ai nevoie sau crezi că ai nevoie de la un centru SPA, de obicei te așteaptă mai mult: un nou stil de viață, un regim nou de fitness, o revizuire a dietei, tehnici pentru de-stresare sau răsfăț în stare pură. Adevăratele centre SPA s-au transformat în adevărate destinații de vacanță, cu un scop bine definit, de a fi acel loc unde se poate obține sau redobândi starea de bine și sănătatea.

Bali SPA este primul centru holistic de SPA& wellness, slăbire și detox din România, iar misiunea noastră a fost de la început să îi ajutăm pe oaspeții noștri să își consolideze echilibrul interior, să își redescopere frumusețea interioară și exterioară, oferindu-le servicii complete de îngrijire și armonizare a corpului, minții și sufletului.

Oferim servicii complete și am dezvoltat un program integrat de wellness pentru a ne ajuta oaspeții să își atingă obiectivele. Iată câteva motive pentru a face din Bali SPA următoarea ta destinație, fie că este o escapadă de week-end la SPA, o vacanță cu familia sau locul potrivit pentru a încerca un program detox:

1. Sănătatea ta & familiei tale

Bali SPA este cea mai bună alegere dacă vrei să faci o schimbare majoră și ai nevoie de sprijin. Tratamente SPA relaxante, inclusiv pentru bebeluși și copii, programe de nutriție sănătoasă și mișcare, intimitate și siguranță, toate contribuie la redarea stării de armonie spre care tindem cu toții. Bali SPA poate fi o destinație de vacanță doar pentru tine, dar de care te poți bucura și împreună cu persoana sau persoanele dragi ție.

2. Scapă de kilogramele în plus!

Uită de dietele draconice și de exerciile istovitoare pentru a scădea în greutate! La Bali SPA credem în programele pe termen lung, care nu dau metabolismul peste cap și care te pot ajuta să menții un ritm de slăbire sănătoasă, îndelungată.

Nu credem în curele de slăbire rapide care au ca revers probleme de sănătate și revenirea aproape imediată la greutea inițială după încetarea dietei sau chiar acumularea de kilograme în plus față de momentul de start. Mai mult decât atât, slăbirea rapidă poate fi însoțită de alte neplăceri, precum problemele de estetică (piele în exces, scăderea masei musculare, apariția vergeturilor și a celulitei), probleme de sănătate, precum dezechilibrarea hormonală, care poate da metabolismul peste cap șamd.

Suntem adepții slăbirii sănătoase, care vine la pachet cu beneficii multiple, precum un nivel mai scăzut al colesterolului, scăderea tensiunii arteriale și scăderea nivelului glicemiei. Cu o astfel de abordare, oaspeții noștri primesc mai mult decât un corp mai suplu. Mai exact, încep un nou mod de viață, mai mult decât sustenabil, care le asigură controlul greutății pe termen lung.

Toate programele Bali SPA de slăbire sunt personalizate, pentru fiecare dintre cei care ne calcă pragul. Află mai multe, aici.

3. Relaxează-te!

Bali SPA este un adevărat sanctuar al relaxării. Dacă singurul lucru pe care ți-l dorești este să te bucuri de masajul autentic balinez și alte tratamente SPA, să lenevești pe marginea pisicinei interioare, să te delectezi cu preparate delicioase sau să stai la soare pe terasa noastră din grădina proprie, atunci te invităm la Bali SPA! Vom crea în jurul tău o atmosferă liniștită și relaxantă care îți va permite să te poți detașa de stres, de rutină, de oboseală.

Bali SPA înseamnă răsfăț, locul unde ești cea mai importantă persoană din lume, unde personalizăm toate experiențele și tratamentele noastre. Fie că este vorba doar de un masaj relaxant, fie de o experiență SPA completă, echipa noastră va avea grijă de nevoile tale. Alege tratamentele preferate și crează-ți propria experiență SPA! Combină ceea ce îți place și ceea ce îi face bine corpului tău sau alege unul dintre programele noastre, pentru o relaxare totală!

4. Hrănește-ți trupul&mintea!

La Bali Spa lucrăm să armonizăm corpul din interior spre exterior, prin gama largă de activități, cu accent pe promovarea unei stări de sănătate, de vindecare, și cu ajutorul alimentației. Bucătarii noștri își folosesc talentul culinar pentru a respecta cerințele specifice ale planului nutrițional, pentru a crea mâncăruri și sucuri apetisante, bogate în nutrienți și delicioase ca gust.

Mâncarea este mai mult decât combustibil, reprezintă o plăcere a vieții și de aceea ne putem bucura de gustul său bun și de beneficiile sale atunci când facem alegerile potrivite.

Specialiștii noștri în nutriție au creat inclusiv un program de nutriție sănătoasă pentru întreaga familie, deoarece uneori copiii sunt victimele lipsei de timp a părinților și au acces în special la alimente procesate, care sunt bogate în calorii și sărace din punct de vedere nutrițional.

Decoperiți plăcerea porțiilor echilibrate, a diverselor preparate din bucătăriile asiatice, mediteraneene și românești , inspirația pentru a începe să faceți alegeri sănătoase și după finalul vacanței la Bali SPA!

5. DETOX

Mediul în care trăim ne bombadrează constant cu toxine dăunătoare – fizice și mentale, care se pot acumula în organism. Conceput pentru a vă elibera corpul și mintea de toxine, programul detox Bali Spa funcționează în toate direcțiile necesare pentru a vă îmbunătăți sănătatea, modul în care vă simțiți și arătați.

Cum functioneazã programul de detox Bali SPA? În timpul detoxifierii, organismul apelează la rezervele sale de grăsime pentru a produce energia necesară. Pe măsură ce grăsimea se descompune, aceasta eliberează toxinele stocate în sânge, unde sistemele de circulație și excreție ale organismului le elimină. Un beneficiu suplimentar al unui program detox este pierderea în greutate.

După parcurgerea unui program detox dedicat, personalizat, la BALI SPA, oaspeții noștri au observat că le-a revenit energia, că au o piele mai luminoasă, un tranzit intestinal normal, o digestie îmbunătățită, un somn mai odihnitor și o putere de concentrare și claritate mentală sporite.

6. Reconectează-te cu cei pe care îi iubești

Bali SPA este un loc minunat pentru a petrece timp de calitate cu oamenii pe care îi iubești. O vacanță la SPA este extrem de plăcută și distractivă pentru o evadare cu prietenele sau pentru a-ți răsfăța mama, fiica sau sora! De asemenea, datorită intimității și liniștii locului, Bali SPA este locul pe care ți-l dorești pentru o ieșire romantică în doi, când vrei să reaprinzi sau să te bucuri de povestea voastră de dragoste.

O gamă largă de masaje, împachetări și tratamente coporale, jacuzzi, băi cu flori sau pur și simplu relaxare în piscină, te poți bucura de tratamente regale și timp de calitate cu cei pe care îi alegi să îți fie alături în vacanța ta la Bali SPA!

7. Wellbeing

În limba română, termenul de wellbeing se traduce prin acea stare de bine interioară și exterioară. În afară de beneficiile de sănătate fizică pe care o vacanță la Bali SPA le aduce, starea de echilibru și de mulțumire interioară sunt motivul pentru care oaspeții noștri se întorc la noi ori de câte ori au ocazia.

Dobândirea stării de liniște interioară are ca și consecințe îmbunătățirea relațiilor cu familia și prietenii, reducerea stresului, a stărilor depresive sau anxioase și experimentarea mai frecventă a sentimentului de fericire.

La Bali Spa timpul curge mai lent, iar energia și amplasarea geografică a resortului nostru te vor ajuta să practici meditația și diferite tehnici de mindfullness, iar terapiile noastre de relaxare ale corpului și minții îți vor facilita călătoria spre wellbeing-ul personal.

8. Respiră cel mai pur aer din România

Aflat la aceeași altitudine precum stațiunea vecină Breaza sau renumita stațiune Davos din Elveția, satul Cornu este situat în regiunea cu cel mai pur aer din România, puternic ozonat. Clima blândă, lipsită de umezeală sau vânt este indicată pentru tratarea depresiei, a nevrozelor, dar și a bolilor cardiovasculare și respiratorii.

În plus, grădina generoasă cu livada de meri, liniștea locului, energia pozitivă a personalului nostru, facilitățile centrului nostru SPA, toate vor contribui la starea de relaxare totală pe care o vei simți la Bali SPA Cornu.

Aerul pur din zona noastră este un tonic pentru corp și minte, dar acționează ca un sedativ pentru copii și pentru cei care suferă de probleme legate de somn sau calitatea acestuia.

9. Liniște

O vacanță la SPA are rolul de a liniști mintea, de a o elibera de stres, de griji, de nervozitate.

În primul rând, suntem accesibili, așadar nu va trebui să petreci ore întregi în trafic pentru a ajunge la noi. Bali Spa Cornu se află la jumătatea distanței dintre București și Brasov, și suntem ușor accesibili, indiferent de zi și de trafic.

Linistea exterioară este greu de găsit nu doar în marile orașe, ci chiar și în stațiuni. La Cornu, veți regăsi liniștea adevărată, din amintirile vacanțelor la bunici. Viața aici are un alt ritm, care îndeamnă la tihnă și la odihnă.

Bali SPA oferă tot confortul unui hotel boutique de 4 stele, iar întregul complex asigură intimitatea oaspeților noștri. Toate camerele Bali SPA au vedere spre grădina generoasă, pentru a ne asigura că oaspeții noștri nu sunt pertrurbați în niciun fel. În plus, întreaga experiență Bali SPA are rolul de a induce o stare de liniște interioară și exterioară, ținând cont de nevoile individuale.

10. Experiența completă Bali SPA

Experința Bali SPA reușește să înlocuiască stresul cu pacea interioară, stimulează armonizarea trupului și a spiritului printr-un proces integrat, care combină puterea vindecătoare a terapiilor și a programelor de wellness cu nutriția sănătoasă și mișcarea plăcută, indiferent de greutate, vârstă, sex sau stil de viață.

Încearcă o altfel de vacanță, în care odihna și grija față de propria sănătate și stare de bine sunt aduse la un alt nivel, când lași profesioniștii să se ocupe de cele mai mici detalii astfel încât să te bucuri cu adevărat de liniște, de răsfăț, de timp petrecut cu tine insuți sau cu cei dragi!

Oricând ai nevoie de relaxare, de reechilibrare emoțională sau fizică, când ai nevoie să te simți și să arăți mai bine, te așteptăm cu drag la Bali Spa! Nu ezita să ne contactezi pentru a crea împreună vacanța ta perfectă la SPA!